Svētkos arī “Stuntfighters” šovs

motošovs

28. maijā pulksten 16.30 pie stadiona notiks “Stuntfighters” šovs. „Stuntfighters” komanda ir streetbike freestyle pamatlicēji Latvijā ar 11 gadu pieredzi. Pēdējos trīs gadus piedāvā pasaulē labāko streetbike freestyle tandēmu šovu, kurā piedalās divi motociklisti un divas moto akrobātes. Paši būvē jaudīgus kvadraciklus, motociklus kūleņu griešanai un uguns cilpas. Šogad Salaspilī komandai būs sezonas atklāšana.

Komandas līderis ir Jānis Rozītis. Kvadracikls, ar kuru Jānis brauks, ir viņa paša būvēts, tam par bāzi izmantojot Hondas CBR1000 RR motoru.

Šovā piedalīsies arī Lauris Klēbahs. Pirms streetbike freestyle Lauris bija profesionāls moto triālists, kurš vairākkārt ir pārstāvējis Latviju nāciju kausa izcīņā pasaulē. Šogad startēs tandēmā ar sievu Sabini Klēbahu.

Speciāli uzaicinātais arī viesis no Baltkrievijas – Ņikita Podolsky . Ņikita ir vislabākais Baltkrievijas braucējs un viens no labākajiem Krievijas un Ukrainas stantraideriem. Ņikita pasaules čempionātā ir ieguvis 13 vietu. un Austrumeiropā vairakkārt uzvarējis. Patreiz vada drošas braukšanas skolu Maskavā.

Komentēt